• Aiamaja24 logo
  • 2017. aasta enimmüüdud aiamajad

    Järjekordne aastaring on täis saanud ning meie jaoks on aeg teha kokkuvõtteid enimmüüdud aiamajadest aastal 2017, mida ka Teiega jagame. Peaaegu pool nimekirjast koosneb täiesti uutest mudelitest, mis tulid müüki alles eelmisel aastal. Jätkuva trendina näeme ka seda, et kasvab suuremate majade osakaal ning nõudlus paksemate seinade ja parema kvaliteediga akende ning uste järele.

    Aiamaju kasutatakse aasta jooksul üha pikema aja vältel, enamasti koduse lisa-toana hobide jaoks või külaliste majutamiseks, kuid ka näiteks erinevate mängude jaoks nagu piljard, lauatennis või snuuker, aga ka töö- või elutoana, kodukontorina või isegi väliköögi ja söögitoana. Näha on klientide teadlikkuse kasvu ning sellega seostame nõudluse kasvu erinevate küttevõimaluste ning soojustuse järele, kasutamaks aiamaju aasta jooksul võimalikult pikalt.

    Aastal 2017 tõime turule 35 uut mudelit ning erinevate disainide koguarv kasvas üle 200. Samas vaimus kavatseme jätkata ka 2018 aastal ning pingutame pidevalt, et tuua turule uusi atraktiivseid maju, millest esimesed avalikustame juba jaanuari jooksul.

    Lisaks uutele mudelitele täiendame tagasiside põhjal ka olemasolevaid, et muuta neid pikemaealiseks, kasutajasõbralikumaks ja üleüldiselt paremaks. Näiteks, kõik 44-92mm seinapaksusega majad on saanud endale tormiliistud seintesse, et anda lisakindlus tuule vastu. Samuti on enamik maju nüüdsest varustatud uute aknasüsteemidega, mida saab avada nii täielikult kui ka tuulutusasendis ja 28mm paksuse põrandaga.

    2017 aasta enimmüüdud aiamajad:

    Paula

    See bestseller sobib nagu valatult väikestesse aedadesse. Aiamaja, ruumikas kuur ning terrass, kus grillida ja grillitut nautida, kõik ühes soodas aiamajas. Tegemist on ka laotootega, mis tähendab, et tarneaeg on enamasti alla kahe nädala.

    Sophia

    See elegantne aiamaja on iga aiapeo staar. Ruumikas 4 x 3m varikatus, mille all lõõgastuda, grillida, süüa ja palju muud ning 10m2 suurune sisepind, kus veeta vihmased hetked. Topeltklaasitud aknad ja uksed on loomulikult juba standardpakis.

    Eva E

    12 m2 suurune aiamaja kombineeritud 9 m2 suuruse terrassiga, mis on omavahel ühenduses läbi mugavate klaasitud lükanduste võtab hästi kokku, miks Eva E Terrassiga on üks meie enimmüüdud mudeleid. Maja on kõige rohkem kasutatud välibaari ja grillimisala kombineerimiseks, aga ka näiteks jõusaali ja mullivanni jaoks.

    Hansa Lounge XL

    Olenemata sellest, kas maja on plaanis kasutada kodukontori, stuudio või privaatse toana, kus arvutimänge mängida, on valgusküllane Hansa Lounge XL kindlasti väärt kaalumist. Lisaks eelmainitule on suurel terrassil ruumi grillimiseks, baariks või mullivanni jaoks.

    Barbados

    Populaarne maja 20 m2 sisepindalaga. Kõik maast laeni aknad on avatavad ning topeltklaasiga, 44mm paksustes seintes on tormiliistud. Koos lisasoojustuse ja väikese küttekehaga võib sellest majast Eesti tingimustes rõõmu tunda varakevadest hilissügiseni.

    Super Tom

    Multifunktsionaalne Super Tom sai üheks enimmüüdud aiamajaks koheselt pärast tema turule tulekut. Põhjus peitub ilmselt selles, et lisaks aiamajale on seal ka kuur, kus hooaja väliselt kõiki aiatarvikuid hoida. Standardpakis sisaldub 44mm paksune sein, topeltklaasitud aknad ja uksed.

    Garden Room B

    See eriti suur aiamaja sai esialgselt loodud snuukerilaua mahutamiseks, kuid kasutust on ta leidnud ka mitmeks muuks otstarbeks, kus rohkelt ruumi vaja. 70mm seinapaksus, tormiliistud, topeltklaasitud aknad ja uksed kindlustavad stabiilsuse ja aastakümnete pikkuse eluea.

    Lucas E terrassiga

    9 m2 aiamaja ja 9 m2 terrass kombineerituna ühte soodsasse 6 x 3m ehitisse, mida ühendavad klaasuksed, mis ei võta avamisel või sulgemisel absoluutselt ruumi. Ühesõnaga saab selle kompaktse katuse alla mahutada näiteks mullivanni.

    Hansa Lounge XXL kuuriga

    15m2 valgusküllane aiamaja, 8 m2 kuur ja suur terrass on kombineeritud ühte stiilsesse 5 x 8 m suurusesse ehitisse. Topeltklaasitud aknad ja uksed nagu ka tormiliistud, 44mm paksused seinad on mõned näited standardpaki sisust.

    Hansa Corner B

    Parim lahendus, kui Teil on aiamaja püstitamiseks sobiv ruum krundi nurgas. Seal on 18 m2 sisepindala ja suur 16 m2 terrass. 44mm seinapaksus, topeltklaasitud aknad-uksed ja palju muud sisaldub standardpakis.

    Garden Room D

    Garden Room D on laialdaselt kasutusel piljardi, snuukeri või või lauatennise mängimiseks, kuid ta sobib nagu valatult ka muuks otstarbeks kui on vaja palju ruumi. Pea 40m2 sisepind, massiivsed 70mm seinad, 28mm põrand ja topeltklaasitud aknad-uksed on mõned näited selle maja suurepärastest omadustest.

    Ian D

    Ian D oma 58mm seinte ja topeltklaasitud akende-ustega on kaasaegses Eesti kliimas vähese soojustuse ja küttekehaga valmis pea aastaringseks kasutamiseks. Maast laeni, avatavad aknad ja topeltuks lasevad majja täpselt nii palju loomulikku valgust, kui meil üldse kasutada on ja avavad aiale toreda vaate.

    Hansa Lounge

    Hansa Lounge abil saate oma aias panna püsti naabruskonna kõige stiilsema kodukontori või aiamaja. Avaral terrassil on piisavalt ruumi, et sinna sööginurk rajada või mullivann panna. Standardmaja pakis on 44mm paksused seinalauad ning nendesse sisestatavad tormivardad, topeltklaasitud aknad ja uksed. Koos lae- ja põrandaisolatsiooniga saate muuta maja kasutatavaks kevadest sügiseni.

    Linda

    Populaarne keskmise suurusega aiamaja, kus sisepinda 16 m2. Kõik aknad on topeltklaasitud ning avatavad. Standardpakis sisalduvad 44mm paksused seinad ja lisatugevduseks tormivardad ja palju muud.

    Nora E Terrassiga

    Terrassiga maja Nora E on üks meie populaarsemaid maju ilmselt seetõttu, et terrass on ühelt poolt kinni ehitatud, mis annab Teile naabrite pilkude eest privaatsuse ja kaitseb vihma, tuule ja liiga intentsiivse päikese eest. Nora E pakub lisaks ka lükanduksi, mis meie arvates on parim lahendus, et ühendada maja ja terrass võimalikult sujuvalt.

    Scroll Top